Informatie

Haarlemprachtstad, uw informatiegids voor deze regio! Het overzicht van alle zaken die zich in uw leefomgeving afspelen. Samengebracht in overzichtelijke rubrieken die u snel wegwijs maken en helpen bij het vinden van de juiste informatie. Een avondje uit, huis of auto bekijken, winkelstraat bezoeken, gemeentelijke informatie opvragen, nieuws uit uw regio lezen, doktersdienst bellen, naar de film of theater. Voeg Haarlemprachtstad toe aan uw lijstje favorieten en ontdek dat informatie uit uw eigen regio het snelst te vinden is via www.haarlemprachtstad.nl

Login

E-mail

Wachtwoord:

Bezoek onze favorieten

Lekker uit eten

Zoek hier naar de beste restaurants van uw regio.

Autonieuws

Autoplein Velsen Online, over (winter)onderhoud, APK, kopen, huren, verkopen van uw auto

reacties

Vakwerk geleverd? Lekker gegeten? schrijf een beoordeling en maak kans dinerbon €25 van perronzee

21-augustus-2019

Squashwebshop.nl

Uw bestelling vanaf €50,00 wordt GRATIS verzonden !

Sander-Kock-Dunlop-Evolution-120_27136.jpgWist u dat www.Squashwebshop.nl hoofdsponsor is van het Eredivisie squashteam van MAX Beverwijk!

De nieuwe collectie Hi-Tec schoenen is nu te bestellen in de online winkel van Squashwebshop.nl. Hi-Tec sportschoenen zijn speciaal ontworpen voor squash, ontwikkeld op basis van de beweging van een squasher en in samenwerking met de beste topspelers van de wereld is dit gewoon de beste squashschoen die er is.

Sander Kock speelt met de Dunlop Evolution 120
21-augustus-2019

Sportniews